Stojković: Njujork više nikada neće biti isti

„Svi kažu da Njujork više nikada neće biti isti kao ranije, ekonomija trpi velike posljedice i nijesmo sigurni kako će život izgledati kada sve ovo prođe“, rekao je Stojković za Boje jutra.
5496 pregleda 2 komentar(a)
Njujork, Foto: AP
Njujork, Foto: AP
Ažurirano: 15.04.2020. 09:34h

Ilija Stojković, koji na Menhentu radi kao broker za prodaju nekretnina, za Boje jutra je prenio utiske iz Njujorka u borbi protiv koronavirusa.

„Njujork je trenutno epicentar dešavanja u svijetu i već je prošlo oko 45 dana od kada u uvedene ozbiljnije mjere, a već smo dostigli preko deset hiljada umrlih“, saopštava on.

Kako kaže Stojković, Njujork je trenutno grad duhova, ljudi se pridržavaju mjera, ostaju kod kuće i vode računa o distanci.

„Svi kažu da Njujork više nikada neće biti isti kao ranije, ekonomija trpi velike posljedice i nijesmo sigurni kako će život izgledati kada sve ovo prođe“, rekao je i dodao da se broj žrtava u Njujorku danima ne mijenja.

„Još uvijek se ne govori o ublažavanju mjera, iako broj žrtava u posljednjim danima ostaje bez promjene, ali čini se da on lako može početi ponovo da raste, zbog čega su svi na oprezu“, kaže.

Kako dodaje, posao u sektoru nekretnina na Menhentu trenutno stagnira, kao i u većini oblasti, dok su se cijene pojedinih usluga i proizvoda znatno smanjile, što može predstavljati priliku za one koji planiraju da investiraju.

Bonus video: