Koji su pozitivni uticaji društvenih mreža?

"Moj svijet" je uradio BBC World Service u koprodukciji sa firmom Majkrosoft Edukejšn a izvršna producentkinja je Anđelina Džoli
437 pregleda 0 komentar(a)
Serijal "Moj Svijet"
Serijal "Moj Svijet"

I ove srijede ne propustite serijal „Moj Svijet“ koji se bavi pitanjima svih nas, a naročito mlađih generacija. Saznajte više o svijetu kroz priče koje su vama važne!

U osmoj epizodi gledaćete:

  • Za feministkinje Brazil je najopasnije mjesto na svijetu. Pogledajte šta je „spisak ubistava“ i zašto mlade žene rizikuju da se izjasne protiv femicida?
Moj Svijet
Serijal „Moj Svijet“
  • Elena je u Bugarskoj ove nedjelje tražila da istražimo prednosti društvenih mreža. Često čujemo loše o društvenim mrežama, ali kakav to pozitivan uticaju mogu da imaju na naše živote?
Moj Svijet
Serijal „Moj Svijet“
  • Gledajte naš intervju sa Fadumom Daibom, prvom ženom koja se kandidovala za predsjednicu u Somaliji, uprkos tome što je primila žestoke prijetnje. Iako nije pobijedila, Fadumo govori o tome kako je odlučna da ponovo postane kandidat.
Moj Svijet
Serijal „Moj Svijet“

"Moj svijet" je uradio BBC World Service u koprodukciji sa firmom Majkrosoft Edukejšn, izvršna producentkinja je Anđelina Džoli, a u njemu su angažovana djeca od Argentine do Zanzibara.

Ne propustite serijal „Moj Svijet“ večeras od 21.30h na TV Vijesti.

Emitovanje na TV Vijesti podržano od "BBC news na srpskom"

Logo
logo

Bonus video: