"Putevi": Radovi na Bulevaru Cetinjski put biće gotovi kroz desetak dana

Put na dijelu bulevara prema Cetinjskom putu će biti rekonstruisan u dvije faze, i to u prvoj od Atlas Capitala do Delta City-a, a u drugoj fazi od skretanja kod Delta City-a do Cetinjskih semafora.
3625 pregleda 1 komentar(a)
Radovi na putu, Foto: PG Biro
Radovi na putu, Foto: PG Biro
Ažurirano: 21.04.2020. 09:40h

Predstavnica gradskog preduzeća „Putevi“, Ana Mugoša, za Boje jutra je govorila o rekonstrukciji Bulevara Cetinjski put u Podgorici i da li trenutna situacija otežava radove.

„Radovi su počeli 15. aprila na dijelu bulevara prema Cetinjskom putu, a trajaće do deset dana, ukoliko to vrijeme dozvoli“, saopštava Mugoša.

Ona objašnjava da će put biti rekonstruisan u dvije faze, i to u prvoj od Atlas Capitala do Delta City-a, a u drugoj fazi od skretanja kod Delta City-a do Cetinjskih semafora.

„Trenutno skidamo stari asfalt, a zatim će se put asfaltirati sa svim zaštitnim slojevima“, kazala je Mugoša i dodala da je do kraja godine planiramo ulaganje od preko milion eura u gradske saobraćajnice.

„Gradsko preduzeće „Putevi“ ima 97 radnika, od čega je njih 10 odsto kod kuće, a svi koji rade poštuju propisane mjere zaštite i fizičku distancu“, ističe ona.

Mugoša saopštava da sada sve teče po planu i da je planirano vrijeme završetka puteva za minimum deset radnih dana, ukoliko to dozvole vremenski uslovi.

Bonus video: