MOGUĆNOST ONLINE KUPOVINE I PLAĆANJA

Mtel obezbijedio telefonske linije, nove ponude telefonskih i tablet uređaja...

Kako napominju iz kompanije Mtel, obezbijeđena je i mogućnost online plaćanja svih računa, ali i mogućnost online kupovine tableta i telefona.
1661 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Mtel, Mtel, Mtel, Mtel
Ilustracija, Foto: Mtel, Mtel, Mtel, Mtel

Ana Marković, PR kompanije M-tel je, gostujući u Bojama jutra, govorila o akcijama koje ova kompanija sprovodi u periodu epidemije koronavirusa.

„Vodeći računa o društveno odgovornom poslovanju, kompanija Mtel je razmatrala načine pomoći koji će značiti građanima u periodu epidemije i zaključiti smo da su telefonske linije trenutno najpotrebnije“, rekla je Marković i istakla da je Mtel, zajedno sa kompanijom Logate donirao Institutu za javno zdravlje pozivnu SOS liniju 1616.

Kako je kazala ona, nedavno je uspostavljena i linija 1622 za one koji imaju druge hronične bolesti, a putem nje mogu kontaktirati sa različitim specijalistima u Kliničkom centru.

„Ovih dana je zabilježena i povećana potrošnja interneta, pa je tako u odnosu na isti period prošle godine potrošnja kućnog kablovskog interneta porasla za oko 50 odsto, dok mobilni internet bilježi intezitet koji je karakterističan za Novogodišnju noć“, prenosi Marković.

Ona napominje da je kompanije Mtel obezbijedila i online plaćanje svih računa, ali i mogućnost online kupovine tableta i telefona.

„Oni kojima je potreban novi tablet ili telefonski uređaj iste mogu naručiti i platiti online, ili putem našeg web shopa“, kazala je i dodala da je trenutno u ponudi tablet uređaj koji za 12.9 eura mjesečno nudi i 50 GB interneta.

Preporučujemo za Vas