Ko šiša poslanike?

Javna pojavljivanja zvaničnika pratili su komentari na društvenim mrežama – ako je zabranjen rad frizera, kako su svi oni uredno ošišani?
6252 pregleda 1 komentar(a)

Mnogima je od uvođenja mjera za sprječavanje širenja koronavirusa najteže pala zabrana rada frizerskih salona. Zato su neki već počeli da zakazuju kod svojih frizera, jer će zbog novog načina rada, distance i zaštite, redovi vjerovatno biti dugi.

"Pa sigurno i po dva mjeseca, ja mislim da ima unaprijed zakazanih", kazao je frizer Šućko Ahmatović.

Međutim, javna pojavljivanja zvaničnika pratili su komentari na društvenim mrežama – ako je zabranjen rad frizera, kako su svi oni uredno ošišani?

"I političari i opozicioni i neopozicioni, vidim ja, su ošišani", rekao je frizer Zoran Vukčević.

Neki od njih imaju odgovor svojstven nastaloj situaciji.

"Znate kako, snalazimo se svi, kako ko", kaže Raško Konjević iz SDP-a.

I drugi se sada dovijaju na različite načine.

"Ja sam imao priliku da to uradim u domaćoj radinosti, sa članom familije jednom, a vjerujem da ćemo već tokom narednih dana imati prilike da odemo kod naših frizera i to uradimo onako kako treba", dodao je nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović.

Ima i onih koji smatraju da o glavi ne može da im radi bilo ko.

"Mene niko nikad nije šišao, niti će me šišati. Ja se šišam i oblikujem po nekom svom nahođenju i genetskom i životnom. Konkretno, što se tiče ovoga, kako izgledam? Iako nisam bio kod frizera mjesec i kusur dana dignem sam poneku dlaku i doćeram se i opet fino izgledam", priča Branko Radulović iz DF-a.

Poslanici vlasti nisu željeli da otkriju TV Vijesti kako održavaju frizuru u ovim vremenima a svi bi uskoro trebalo da se vrate svojim starim frizerima, naravno uz poštovanje fizičke distance.