Milatović: Simović 15. oktobra prijavio prebivalište u Nikšiću

"DPS će u susret izborima na proljeće pokušati da prikupi sve snage u pokušaju da loš rezultat na parlamentarnim izborima pretvori u pobjedu", kaže građanski aktivista Mićun Milatović

14862 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Simović, Foto: Printscreen YouTube
Simović, Foto: Printscreen YouTube

Tek što je napustio funkciju predsjednika Nacionalnog koordinacionog tijela - Milutin Simović je dobio novo radno mjesto.

NK je ponovo u skraćenici, jer je u vrlo kratkoj i brzoj proceduri sjeo u fotelju predsjednika Opštine Nikšić u kojoj će ostati najkraće do marta naredne godine, kada se u ovom gradu održavaju lokalni izbori.

Ovog rođenog Nikšićanina, koji je odavno napustio svoj grad posvetivši se državnoj ali i partijskoj službi, pod Trebjesu dovode isključivo interesi partije, jer će DPS u susret izborima na proljeće pokušati da prikupi sve snage u pokušaju da loš rezultat na parlamentarnim izborima pretvori u pobjedu, kaže građanski aktivista Mićun Milatović.

On, kako ističe, registruje i prvu obmanu građana jer je Simović 15. oktobra prijavio prebivalište u Nikšiću.

Analitičar Dragiša Janjušević Simovića vidi kao bespogovornog izvršioca partijskih naređenja ali ne i kao nekog ko će predano služiti opštem interesu.

Bonus video: