savjetnik đukanovića saslušan u svojstvu građanina

TV Vijesti: Demonstranti na Bogetićima propustili Veljovića pa napali auto u kojem je bila ćerka Krivokapića?

Televizija Vijesti saznaje da je je jedana od prisutnih policajaca prijavio da je Veljović prošao službenim automobilom marke mercedes ML neposredno prije nego je grupa demonstranata napala službeno vozilo Vlade Crne Gore u kojem se nalizila kćerka premijera Zdravka Krivokapića.

101169 pregleda 817 reakcija 95 komentar(a)
Veljović, Foto: Boris Pejović
Veljović, Foto: Boris Pejović

Veselin Veljović, dojučerašnji direkotor Uprave policije i aktuelni savjetnik crnogorskog predsjednika saslušan je danas u svojstvu građanina.

Povod njegovog pozivanja bio je jučerašnji protest na Bogetićima.

Televizija Vijesti saznaje da je je jedan od prisutnih policajaca prijavio da je Veljović prošao službenim automobilom marke mercedes ML neposredno prije nego je grupa demonstranata napala službeni vozilo Vlade Crne Gore u kojem se nailazila kćerka premijera Zdravka Krivokapića.

Navodno demonstranti su poznali Veljovića i pustili ga da prođe nesmetano, da bi odmah zatim blokirali prolaz vladinom vozaču.

Veljović je saznaje TV Vijesti dojučerasnjim kolegama ispričao da je tada prošao automobilom kojim je upravljao vozač predsjedništva te da ih tom prilikom niko niješ zaustavio.

Preporučujemo za Vas