Krgović Šarović: Očekivanja su da se spuste cijene a poveća kvalitet usluga

„Tu smo u jednom raskoraku. Tustistička privreda očekuje da zadrži cijene, kakve su imali predghodnih godina, kako bi imali šansu da poprave svoju ekonomsku situaciju"

9309 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Vanja Krgović Šarović direktorica TO Žabljak je u Bojama jutra TV Vijesti je kazala da je uradjena promocija Žabljaka uz podršku Nacionalne turističke organizacije na tržištu Rusije i njemačkog govornog područja.

Sada se kako kaže pripremaju za region za koji je negdje u ovom periodu prvomajskih praznika Crna Gora aktuelna kao turistička destinacija.

Krgović - Šarovič je kazala i da ovih dana planiraju sastanak sa turističkom privredom kako bi se uklonili neki nedostaci u turističkoj ponudi.

„Tu smo u jednom raskoraku. Tustistička privreda očekuje da zadrži cijene, kakve su imali predghodnih godina, kako bi imali šansu da poprave svoju ekonomsku situaciju. Sa druge strane naša očekivanja su da se spuste te cijene. Sada je glavno da vidimo na koji način može turistička privreda da se pomogne da bi naprosto mogli da nađemo neki zajednički interes. Bilo bi bitno da se spuste cijene, ali da se poveća kvalitet usluga“ - rekla je Vanja Krgović Šarović.

Bonus video: