Međusobne optužbe Ćulafića i Raketića, u četvrtak sjednica SO Andrijevica

Kriza vlasti u Andrijevici se dodatno produbila, pošto je gorući problem od juna nepostojanje kvoruma za održavanje sjednica, zbog nedolaska jednog odbornika Demokrata

2986 pregleda 1 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Iako je za četvrtak zakazana sjednica Skupštine opštine Andrijevica, na kojoj bi trebalo da se odlučuje o smjeni potpredsjednika Veska Raketića, na inicijativu predsjednika opštine, Željka Ćulafića, partije vlasti još nisu odlučile kako će izjasniti.

Nezvanično, odbornici opozicionog DPS-a glasaće za smjenu, što bi bio problem za SNP koji ne želi da smjenjuju lokalne funkcionere sa Đukanovićevom strankom.

Na ovaj način kriza vlasti u Andrijevici se dodatno produbila, pošto je gorući problem od juna nepostojanje kvoruma za održavanje sjednica, zbog nedolaska jednog odbornika Demokrata.

U obrazloženju zahtjeva za smjenu Raketića, Ćulafić je između ostalog naveo da se funkcioner Nove, ponaša nezakonito, da se lažno predstavlja kao predsjednik opštine, koristi službeno auto u lične svrhe, obećava zaposlenja, dodjelu metarijalne pomoći, modernizaciju infrastrukture i nerealne projekte.

Ove tvrdnje Raketić negira i uzvraća optužbama, naglašavajući da Ćulafić planira njegovu smjenu sa DPS-om na sjutrašnjoj sjednici Skupštine opštine.

Bonus video: