Majka napadnutog dječaka za TV Vijesti: Na mog sina nasrnuli bez razloga, očekujem da budu krivično procesuirani

U Udruženju Roditelji, koje je objelodanilo slučaj, očekuju adekvatnu reakciju nadležnih

29514 pregleda 30 reakcija 12 komentar(a)
Sportski teren u Podgorici na kom je došlo do napada, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Sportski teren u Podgorici na kom je došlo do napada, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Nadležni i dalje rade na rasvjetljavanju najnovijeg slučaja nasilja nad djecom u kom je grupa mladih, među kojima ima i punoljetnih, napala osmogodišnjake koji su se igrali na sportskom terenu u Podgorici.

Majka jednog od napadnutih dječaka je za Televiziju Vijesti ispričala da su napadači na njenog sina nasrnuli bez ikakvog razloga, te da očekuje da punoljetni mladići budu krivično procesuirani.

I u Udruženju Roditelji, koje je objelodanilo ovaj slučaj, očekuju adekvatnu reakciju nadležnih.

Naizgled bezbrižna igra osmogodišnjaka na obližnjem igralištu završila se u prošli petak novim fizičkim napadom na djecu.

To u razgovoru za Televiziju Vijesti priča majka dječaka čiji je sin u petak popodne napadnut, kako priča, bez ikakvog razloga.

Iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici rekli su Televiziji Vijesti da će se oglasiti saopštenjem, a iz policije da rade na rasvjetljavanju ovog slučaja.

Iz Udruženja Roditelji ukazuju da su dosadašnji slučajevi nasilja nad djecom pokazali da je potrebna što brža reakcija sistema.

Problem vršnjačkog nasilja eskalirao je posljednjih mjeseci iako pojedini zvaničnici kažu da ga je bilo i ranije ali da mu se nije posvećivala tolika pažnja u medijima.

Bonus video: