Ponovni izbor generalnog direktora RTCG-a: Fotelja iznad sudske odluke

Gosti u emisiji Načisto biće: Marijana Camović Veličković - članica Savjeta RTCG, Goran Đurović - Media centar i Neđeljko Rudović - generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture i medija. U okviru emisije pogledajte i kratak razgovor sa Duškom Milanovićem, rukovodiocem Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici

7244 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković
  • Kakve su posljedice odluke Savjeta RTCG-a da za generalnog direktora te kuće ponovo izabere Borisa Raonića, uprkos pravosnažnoj sudskoj odluci da je i njegov inicijalni izbor bio nezakonit?
  • U kojoj fazi je postupak koji je Osnovno državno tužilaštvo samoinicijativno pokrenulo zbog sumnje da je brutalno zgažena sudska presuda?
  • Da li RTCG poprima obrise javnog servisa ili je opet skupa igračka pojedinih centara moći i pojedinaca za koje zakon i pravila ne važe?

Gosti: Marijana Camović Veličković - članica Savjeta RTCG, Goran Đurović - Media centar i Neđeljko Rudović - generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture i medija.

U okviru emisije pogledajte i kratak razgovor sa Duškom Milanovićem, rukovodiocem Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici.

Gledajte Načisto u četvrtak od 20 sati.

Bonus video: