Tužilaštvo napad na albanske državljane kvalifikovalo kao krivično djelo - nasilničko ponašanje

Iz tužilaštva su kazali za TV Vijesti da su napadnute osobe saslušane iste večeri, a da za sada niko nije lišen slobode, već da policija preduzima radnje na identifikaciji osumnjičenih

17738 pregleda 18 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom napad na troje albanskih državljana prije dva dana kvalifikovalo je kao krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je Televiziji Vijesti iz tog tužilaštva.

Iz tužilaštva su kazali za TV Vijesti da su napadnute osobe saslušane iste večeri, a da za sada niko nije lišen slobode, već da policija preduzima radnje na identifikaciji osumnjičenih.

Policija za napad koji se desio na magistralnom putu u mjestu Zelenika sumnjiči tri osobe iz Herceg Novog. Iz Uprave policije su nakon incidenta saopštili da napadnute osobe nisu bile u vozilu sa albanskim registracijama, već da je povod incidenta bio događaj u saobraćaju.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje o ovom događuju, i kako je rečeno za TV Vijesti, prikupljaju informacije, pa očekuju da bi se mogli oglasiti sjutra.

Bonus video: