Rajzing Rajnke: SAD se raduje saradnji sa Krivokapićem i njegovim timom

"Radujemo se saradnji sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i njegovim timom na ubrzanju reformi neophodnih za pristupanje Evropskoj uniji, i na produbljivanju našeg partnerstva", navodi se na Twitter nalogu američke ambasade

32797 pregleda 2324 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Američka ambasada oglasila se povodom izbora nove Vlade Crne Gore na svom twitter profilu, navodeći sa se raduju saradnji sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem i njegovim timom.

"Nakon izglasavanja nove Vlade Crne Gore u Skupštini Crne Gore, radujemo se saradnji sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i njegovim timom na ubrzanju reformi neophodnih za pristupanje Evropskoj uniji, i na produbljivanju našeg partnerstva", navodi se na twitteru.

Na Tviteru se oglasila i ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke koja je kazala da raduje jačanju partnerstva sa Crnom Gorom.

"Čestitam premijeru Zdravku Krivokapiću i i svim članovima njegove novoizabrane Vlade. Kao prijatelj, partner i NATO saveznik se radujem daljem jačanju našeg partnerstva sa Vladom i građanima", napisala je Rajzing Rajnke na svom Tviter profilu.

Bonus video: