Pokloni sebi iPhone 7 uz Odaberi plus pakete sa neograničenim Internetom

Telefone možete kupiti I na 24 mjesečne rate. Ponuda uređaja važi do isteka zaliha
72 pregleda 9 komentar(a)
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.10.2016. 10:40h

Od danas iPhone 7 i iPhone 7 plus u ponudi kompanije m:tel. Ovi telefoni imaju napredan novi sistem kamera. Najbolje performanse i najduže trajanje baterije kod jednog iPhonea do sada. Impresivan stereo zvuk. Otpornost na vodu i prskanje. Optička stabilizacija slike. Širok spektar boja. Najsjajniji i najživopisniji ekran kod iPhonea ikada. Prefinjen dizajn. To je iPhone 7.

Minuti i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori, neograničen Internet uz najviše GB po maksimalnoj brzini i jedinstvena prilika čuvanja, pregleda i podijele svojih sadržaja uz m:box aplikaciju. To je Odaberi plus paket.

Poklonite sebi vrhunski telefon – iPhone 7, uz najbolji Odaberi paket po želji i uživajte u čarima savremene komunikacije, po cijeni vec od 139 eura.

Telefone možete kupiti I na 24 mjesečne rate. Ponuda uređaja važi do isteka zaliha.

Detaljne karakteristike i cijene uz ostale tarifne modele pogledajte na m:tel site-u, u Webshopu, a za dodatne informacije pozovite Korisnički servis m:tel-a na broj 1600.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: