Mtel: Dva GB mjesečno Interneta i tablet za samo pet eura

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600
4 komentar(a)
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.10.2016. 12:01h

Kompanija m:tel je pripremila ponudu za postpaid korisnike koji žele surfovati Internetom neograničeno. U m:tel-u za samo 5 eura mjesečno dobijaju 2GB Interneta po maksimalnoj brzini i tablet uređaj Allview AX507 Nano Q7 uz surf elastik paket.

Ugovor za Surf elastik paket se potpisuje na 24 mjeseca i u ovoj akciji korisnik dobija i drugu SIM karticu elastic duo, za koju takođe potpisuje ugovor, a za koju je mjesečna pretplata 0 eura. Na drugoj kartici, koja takođe ima neograničen Interenet, korisnik ima i mogućnost za šerovanje količine podataka definisane na prvoj kartici.

Korisnik ima mogućnost dokupa do 10GB Interneta po maksimalnoj brzini, uz cijenu od 2 eura za 1GB. Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kbps.

Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: