Dobro došli na redizajnirani portal Vijesti!

Na potpuno novi način donosimo galerije, zatim specijalne članke u kojima imate potpuno drugačije iskustvo analiza, istraživačkih priča, komentara
9971 pregleda 35 komentar(a)
Startovao novi portal i aplikacija, Foto: Vijesti
Startovao novi portal i aplikacija, Foto: Vijesti
Ažurirano: 14.12.2018. 11:13h

Rezultat višemjesečnog rada je pred vama na svim našim platformama: desktop i mobilni pretraživači, kao i aplikacija za koju ćete se ipak morati strpiti još nekoliko sati zbog tehničkih zahtjeva.

Prateći svjetske standarde u poljima navigacije, dizajna, funkcionalnosti i korisničkog iskustva, potrdili smo se da za čitaoce napravimo što bolje rješenje.

Predstavljamo nov koncept naslovne strane na kojoj je mnogo više “ručno biranog” najboljeg sadržaja - od politike i ekonomije, do sporta, mode, zanimljivosti i ekskluzivnih video priloga.

Na potpuno novi način donosimo galerije, zatim specijalne članke u kojima imate potpuno drugačije iskustvo analiza, istraživačkih priča, komentara. Tu su i povezane vijesti kroz članke, kao i nov način praćenja svih dešavanja uživo – kako političkih, tako i sportskih i ostalih dešavanja su još jedan novitet koji smo spremili za vas.

Kada je u pitanju aplikacija – osim potpuno novog dizajna, drugačijeg i mnogo boljeg menija i navigacije, imate mogućnost da listate članke direktno jedan za drugim.

Takođe, možete i da birate koja obavještenja će vam stizati na vaš uređaj – ako vas neka rubrika ne zanima, jednostavno je isključite. Da biste dobili novu verziju aplikaciju i mogli da i dalje čitate Vijesti – jednostavno je ažurirajte! Ažuriranje za Android uređaje bi trebalo da bude dostupna posle 12.30, a u narednih nekoliko sati se očekuje i nova verzija za iOs.

Novina su i notifikacije koje, kada uključite lokaciju na svom telefonu, omogućavaju da dobijate lokalna obavještenja za grad u kom se živite ili se nalazite.

Zbog bezbjednosti morate da promijenite šifru

Obavještenje i za naše komentatore – zbog vaše bezbjednosti prilikom prijave na novi sajt morate i promijeniti vašu dosadašnju šifru. To je mjera koju smo morali preduzeti kako bismo zaštitli vaše naloge prilikom prelaska na novu platformu.

Trenutno nije dostupan dio arhive zbog transfera na novu platformu, ali će uskoro svi tekstovi biti dostupni!

Molimo vas i za razumijevanje u slučaju neizbježnih problema, radimo na tome da otklonimo sve greške koje se javljaju, a uz to čekamo i vaše komentare - pišite na portal@vijesti.me

Dobrodošli!

Čitajte Vijesti!

Bonus video: