Danas u "Vijestima": DF uz Trampa, DPS i URA bi Hilari; Mafija vratila skinute kamere

Međunarodna komisija u Izvještaju o provjeri originalnosti doktorata dekana Pravnog fakulteta (PF) Velimira Rakočevića navodi da ta doktroska disertacija “sadrži sve elemente originalnog, izvornog i samostalnog naučno-istraživačkog rada”
0 komentar(a)
Naslovna 24.07., Foto: Vijesti
Naslovna 24.07., Foto: Vijesti
Ažurirano: 24.07.2016. 06:32h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Mafija vratila skinute kamere

Glavni kotorski kamerman, do kojeg tužilaštvo navodno još nije došlo, ponovo je postavio video nadzor na skretanju za Kavač.

  • Zoja izgubila i lokale i Maksimus

Udovica ubijenog Dragana Dudića Frica - Zoja Dudić definitivno je ostala bez diskoteke "Maksimus" i više poslovnih prostora u centru Kotora.

  • Neke rečenice iste kao kod dr Perića, ali utvrdili da nije plagirao doktorat

Međunarodna komisija u Izvještaju o provjeri originalnosti doktorata dekana Pravnog fakulteta (PF) Velimira Rakočevića navodi da ta doktroska disertacija “sadrži sve elemente originalnog, izvornog i samostalnog naučno-istraživačkog rada”.

  • DF uz Trampa, DPS i URA bi Hilari

Da kojim slučajem 8. novembra imaju pravo glasa na izborima za američkog predsjednika, nekoliko crnogorskih poslanika znalo bi koga bi željeli da vide na mjestu Baraka Obame.

  • Mugoša zabranjuje izvoz goveda i mesa iz CG

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Budimir Mugoša kazao je da će zabraniti izvoz goveda i goveđeg mesa iz Crne Gore, nakon što je u Gusinju potvrđena prva bolest kvrgave kože goveda.

  • Od njegovog posla zavise životi ljudi

Nikšićanin Milan Živković, jedini je crnogorski inženjer za performanse vazduhoplova. U mladosti je želio da bude pilot, ali je nakon srednje tehničke škole, kao đak generacije, upisao Mašinski fakultet u Podgorici, smjer primijenjena mehanika i konstruisanje.

  • Patriote plaćaju porez, a ne mašu samo zastavama

Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac nedavno se našao u centru pažnje medija iz razloga nevezanih za njegovu glumačku karijeru. On je razbijesnio desničare u svojoj domovini nakon što je objavio satirične pjesme “Mi Hrvati” i “Lijepa naša visoka” u kojima je kritikovao društvo koje ga okružuje. Uslijedile su burne reakcije dijela medija, a njegovoj porodici su čak stizale i prijetnje nacionalista.

  • Crni panter koji je prestao da stari

Svi misle da je Samjuel L. Džekson bar 15 godina mlađi nego što zaista jeste. To je zbog kose vjerovatno, ili nedostatka iste. Bez promjena iz tamne u sivu, pa u bijelu, čini se kao da je ovaj energični i komunikativni glumac zaustavio starenje. Mogao bi da prođe kao 45-godišnjak, a ima 67.

  • Pročitajte kolumne Brana Mandića i Miodraga Lekića

Bonus video: