U "Vijestima" čitajte: Kancelariji Ane Đukanović mjesečno 2.000; Sjever opet dobio najmanje novca

Sudije podgoričkog Višeg suda raspravljaće 8. septembra o sporazumu o priznanju krivice koji je bivši visoki funkcioner DPS-a Svetozar Marović potpisao sa Specijalnim tužilaštvom
0 komentar(a)
Naslovna 16.07., Foto: Vijesti
Naslovna 16.07., Foto: Vijesti
Ažurirano: 16.07.2016. 06:28h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Još jedan test za duple birače DPS-a

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović (Demos) ponovo će kroz Afis sistem provjeriti bazu ličnih dokumenata kako bi se uvjerio da li ima građana sa duplim identitetom.

  • Kancelariji Ane Đukanović mjesečno 2.000

Kompanija u većinskom vlasništvu države Plantaže pored deset pravnika u svojoj administraciji “papreno” plaća više advokatskih kancelarija za usluge zastupanja u pravnim sporovima.

  • Sjever opet dobio najmanje novca

Ukupna dodijeljena državna pomoć u prošloj godini iznosila je 23,37 miliona eura i smanjena je 16,62 odsto u odnosu na 2014, pokazuje Godišnji izvještaj o dodijeljenoj državnoj pomoći u koji “Vijesti” imaju uvid.

  • Policiji ne smeta što je Peročević vozio njihov džip

Osuđivani kriminalac Alen Peročević za sada neće odgovarati zbog toga što je u septembru prošle godine vozio službeni policijski džip i “hapsio” prijatelje u Baru.

Svetozar Marović u sudnici 8. septembra

Sudije podgoričkog Višeg suda raspravljaće 8. septembra o sporazumu o priznanju krivice koji je bivši visoki funkcioner DPS-a Svetozar Marović potpisao sa Specijalnim tužilaštvom.

  • Žele Husein pašu I Šemsikadića

Iz Bošnjačke demokratske zajednice (BSZ) Pljevlja zatražili su da ulice Vuka Kneževića i Nikole Pašića dobiju imena po Husein paši Boljaniću i Mehmedu Šemsikadiću.

Pročitajte i kolumnu Balše Brkovića "Devijacije"

Danas uz "Vijesti" dodatak "Art".

Bonus video: