Sveto "pomagao" Acu u krizi, Medenici da vrati onaj ko je uzeo; Prepisao je i sve zareze i tačke

U dokumentaciji koju je nezavisni poslanik Mladen Bojanić dostavio Tužilaštvu u vezi sa aferom u kojoj je državna Direkcija za željeznice plaćala račune za konvencije Socijaldemokrata (SD) u hotelu "Ramada", su i dopisi iz kojih se vidi kako rukovodstvo SD traži od uprave hotela da račune naslovi na Direkciju za željeznice
2 komentar(a)
Naslovna 4. jun, Foto: Vijesti
Naslovna 4. jun, Foto: Vijesti
Ažurirano: 04.06.2016. 06:15h

U "Vijestima" za 4. jun čitajte:

  • Sveto tražio pare, a sad Medenicu šalje kod Aca Đukanovića

Svetozar Marović kazao je da je bivšem policijskom specijalcu Rajku Medenici samo moralno dužan i da zato novac treba da mu vrate oni koji su ga potrošili.

  • Iz SD tražili da račun ide Direkciji

U dokumentaciji koju je nezavisni poslanik Mladen Bojanić dostavio Tužilaštvu u vezi sa aferom u kojoj je državna Direkcija za željeznice plaćala račune za konvencije Socijaldemokrata (SD) u hotelu "Ramada", su i dopisi iz kojih se vidi kako rukovodstvo SD traži od uprave hotela da račune naslovi na Direkciju za željeznice.

  • Dinoša traži stav države o Rječniku

Ambasdor Crne Gore u Albaniji Ferhat Dinoša zatražio je od Ministarstva vanjskih poslova zvaničan stav povodom Rječnika crnogorskog narodnog i književnog jezika čiji je dio izdala Crnogorska akademija nauka i umjetnosti.

  • Imaju profit, a dug državi 2,5 miliona

Fabrika oružja Tara - Aerospace and defence products iz Mojkovca prikazala je da je prošlu godinu završila sa neto profitom od 1,8 miliona eura, dok je dug za poreze i druge dažbine na kraju 2015. iznosio 2,6 miliona eura, pokazuje izvještaj revizora za ovu kompaniju objavljen na sajtu Montenegroberze.

  • Iz Crne Gore iznijeli oko 200 miliona

Telenor Crna Gora u prvom kvartalu je isplatio vlasniku oko 200 miliona eura akumulirane dobiti iz prethodnih godina, nakon što je Poreska uprava obustavila postupak koji je vodila protiv tog telekomunikacionog operatera zbog iznošenja profita iz Crne Gore.

  • Prepisao je i sve zareze i tačke

Član Savjeta mladih DPS-a Milan Babović tvrdi da tokom izrade magistarske teze nije koristio djelove rada Petra Martinovića, ali u odgovoru na tužbu nije pojasnio kako je dio praktično isti.

Redžović i Gospić po zaradama kolo vode

Predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata u Pljevljima Munir Redžović imao je lani najveća prijavljena primanja među pljevaljskim javnim funkcionerima.

  • Šakali tamane stoku na Žabljaku

Napadi šakala na stočni fond stočara pod Durmitorom na Sinjajevini učestali su tokom posljednjih 18 mjeseci, kazao je "Vijestima" rukovodilac u Agrobiznis centru na Žabljaku Darko K. Stijepović.

Danas uz Vijesti i dodatak Art

Bonus video: