Samsung S7 u ponudi M:tela već od 11. marta!

Najnoviji Samsungovi telefoni donose prvu dual pixel kameru,koja omogućava snimanje kvalitetnijih fotografija, čak i u uslovima slabog osvjetljenja
0 komentar(a)
Samsung Galaxy S7, Foto: Reuters
Samsung Galaxy S7, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.03.2016. 08:58h

Samsung je na Svjetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni predstavio novitete u Galaxy porodici - Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge.

Oba smartfona u Crnoj Gori počeće da se prodaju 11. marta, najavljeno je iz kompanije.

Najnoviji Samsungovi telefoni donose prvu dual pixel kameru,koja omogućava snimanje kvalitetnijih fotografija, čak i u uslovima slabog osvjetljenja.

Novi način rada pod nazivom motion panorama donosi korisnicima novi doživljaj fotografisanja. Telefone dijagonale 5,1 odnosno u slicaju Galaxy S7 Edge 5,5 inča karakteriše zaobljeni ekran i metalno kućište, a prije svega korisnicima već dobro poznat elegantni dizajn.

Najvecu pažnju na Samsungovom standu ove godine privukli su VR uredjaji, a svoj minut slave imala je i kamera Gear 360, koja omogućava snimanje i dijeljenje fotografija i video zapisa sa vidokrugom od 360 stepeni.

Inače, gost na Samsungovom standu na samom otvaranju bio je osnivač Facebook-a Mark Zakerberg, sa kojim će, kako su za M:tech emisiju najavili predstavnici kompanije, Samsung u narednim mjesecima intenzivno sarađivati u domenu virtelne stvarnosti.

Osim na Samsungovom standu, ekipa M:tech-a i kompanije M:tel danas je bila i na standu LG-a, gdje su sve oči uprte u dugo očekivani LG G5.

Novi smartfon LG-a odlikuje moderan dizajn, ali i prateća oprema pod nazivom LG family.

Ovaj telefon moze da se transformiše u fotoaparat ili audio plejer, zahvaljujući dizajnu i bateriji koja, ukoliko se istroši, može da se zamijeni punom. To je inače prvi put da je prenosiva baterija smještena unutar kućišta telefona, čime je LG pokusao da riješi problem kratkog trajanja baterije koji karakteriđe pametne telefone.

I drugi dan kongresa obilježile su gužve, a prema procjenema organizatora, sajam je ove godine posjetilo više od 80 hiljada ljudi iz svih krajeva svijeta.

Pogledajte M:tech-ov specijalni izvještaj iz Barselone:

Bonus video: