Facebook testira novi preglednik

Trenutni preglednik omogućuje vam da vidite jednu web stranicu i slijedite linkove na druge stranice, a novi vam omogućuje unos drugih URL u traku za pretraživanje
1 komentar(a)
Facebook, Foto: Shutterstock
Facebook, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.01.2016. 13:35h

Facebook navodno testira novi in-app preglednik gdje korisnici ne bi morali napustiti aplikaciju dok gledaju web stranice.

The Next Web (TNW) izvijestio je o nekoliko novih karakteristika koje in-app preglednik nudi.

Trenutni preglednik omogućuje vam da vidite jednu web stranicu i slijedite linkove na druge stranice, a novi vam omogućuje unos drugih URL u traku za pretraživanje. To je korisno za ljude koji žele pogledati činjenicu ili riječ, a novi preglednik uključuje opcije natrag i naprijed između stranica, bookmark stranice i meni koji će vjerojatno uključivati ​​dodatne funkcije.

Traka na dnu stranice govori nam koliko je popularan post. Facebook redovno isprobava nove funkcije na malom broju korisnika, a ako se one ne pokažu uspješnima, jednostavno ih ugase.

Trenutno, čini se da se novi pretraživač samo testira na maloj grupi iOS korisnika. Na Facebooku žele da korisnici ostanu što više na toj društvenoj mreži tako da je ova opcija nenapuštanja aplikacije vrlo logičan potez.

Bonus video: