Stiže nova nadogradnja za Facebook Events

U julu 2015. godine Facebook events koristilo je oko 450 miliona ljudi, a kompanija neprestano radi na tome da postane interaktivna platforma koju će članovi ove društvene mreže koristiti kako bi saznali šta se dešava u njihovim gradovima
0 komentar(a)
Facebook, Foto: Reuters
Facebook, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.12.2015. 12:30h

Prema navodima Tech Cruncha, najnovija iOS nadogradnja omogućava znatno veću fleksibilnost prilikom pretraživanja različitih događaja u okruženju korisnika, poput različitih kulturnih dešavanja, žurki, karata za koncerte i slično.

Nova opcija nudi različite korisne informacije iz oblasti muzike, hrane i pića, sporta i fitnesa, umjetnosti, filma, fotografije i noćnog života, a korisnicima će prilikom pretrage takođe biti preporučeni slični događaji koji bi mogli da ih interesuju, piše CSMonitor a prenosi Tehnopolis B92.

Ukoliko, na primjer, ne znate šta biste radili vikendom popodne, sve što treba da uradite je da otvorite “Events“ tab u okviru News Feed.

U julu 2015. godine Facebook events koristilo je oko 450 miliona ljudi, a kompanija neprestano radi na tome da postane interaktivna platforma koju će članovi ove društvene mreže koristiti kako bi saznali šta se dešava u njihovim gradovima.

Nova nadogradnja nudi mogućnost kupovine karata, podešavanja podsjetnika, sticanje uvida u sadržaj prethodnih događaja, kao i prikazivanje aktuelnih dešavanja u okviru News Feed.

Bonus video: