Joković: Pljevlja imaju potencijal da budu grad u kojem se dobro živi

On je rekao da se nekada ovaj grad mogao prepoznati po uspjesima u oblasti industrije i energetike, multikulturalnosti i turizmu
72 pregleda 3 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.11.2018. 09:49h

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, uputio je u ime SNP i svoje lično ime, srdačne čestitke povodom Dana opštine svim građanima Pljevalja.

"Kao i svake godine, SNP čestita građanima Pljevalja rođendan grada uz želju za boljim i prosperitetnijim životom, ali se ta naša želja još nije ostvarila. Izgleda da nije dovoljno samo željeti, mora se nešto i raditi. Vjerujem da će građani Pljevalja u što skorije vrijeme, osjetiti blagodeti dobrog života jer Pljevlja imaju i potencijal i mogućnost da budu grad u kojem se dobro živi.

On je rekao da se nekada ovaj grad mogao prepoznati po uspjesima u oblasti industrije i energetike, multikulturalnosti i turizmu.

"Danas je situacija mnogo drugačija, a vi Pljevljaci, to morate promijeniti zarad dobra svih građana. Uz želju da Pljevlja ponovo budu prepoznatljiva po dobrom i bezbrižnom životu, želim vam srećan praznik“, stoji u čestitiki predsjednika SNP Vladimira Jokovića.

Bonus video: