NOVA POVOLJNA PONUDA

M:tel: Neograničeni roming u Srbiji u 2016. za samo 19 eura

Ovaj specijalni tiket omogućava svim korisnicima m:tel mreže neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i naravno ka m:tel mrežama, neograničene SMS poruke ka brojevima iz mt:s i m:tel mreže, neograničen Internet kao i neograničene dolazne pozive iz bilo koje mreže u svijetu
0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 15.11.2015. 13:43h

Kompanija m:tel za svoje korisnike od ponedjeljka nastavlja sa najpovoljnijom ponudom za sve korisnike koji putuju u Srbiju.

Kako je saopšteno iz kompanije, za samo 19 eura korisnici mogu aktivirati m:roming tiket Prva klasa i od trenutka aktivacije do kraja 2016. godine uživati u neograničenoj komunikaciji sa porodicom i prijateljima, bez razmišljanja o roming troškovima dok su u Srbiji.

Ovaj specijalni tiket omogućava svim korisnicima m:tel mreže neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i naravno ka m:tel mrežama, neograničene SMS poruke ka brojevima iz mt:s i m:tel mreže, neograničen Internet kao i neograničene dolazne pozive iz bilo koje mreže u svijetu.

Kupovina m:roming tiketa se obavlja putem m:tel menija  - pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica, kao i slanjem  besplatnog SMS-a na broj 14555.

Ponuda je namijenjena svim korisnicima m:tel-a: prepaid, postpaid  i biznis, a iz kompanije preporučiju svima da što prije aktiviraju Prva klasa tiket, jer je broj aktivacija ograničen.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas