UNIQA nudi popust za kasko osiguranje do 50 odsto

“Automobile biramo sa posebnom pažnjom, brižljivo ih čuvamo i njegujemo. A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem”, poručuju iz UNIQA osiguranja
52 pregleda 0 komentar(a)
UNIQA, Foto: UNIQA
UNIQA, Foto: UNIQA
Ažurirano: 08.10.2015. 07:53h

UNIQA osiguranje pripremilo je na ovogodišnjem 18. Sajmu automobila u Budvi popust za kasko osiguranje vozila u iznosu do 50 odsto.

“Automobile biramo sa posebnom pažnjom, brižljivo ih čuvamo i njegujemo. A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem”, poručuju iz UNIQA osiguranja.

UNIQA kasko osiguranje obezbjeđuju, kako navode, pokriće velikog broja rizika: od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, požara i eksplozija, zlonamjernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje. Ovaj proizvod uključuje 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu kao i mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana.

“Povodom sajma automobila UNIQA je i ove godine pripremila specijalnu ponudu za nova vozila. Pored brojnih aktuelnih popusta na kasko osiguranje, UNIQA odobrava i dodatni sajamski popust u iznosu od 20 odsto. Osim za vrijeme trajanja Sajma, sajamski popust se može ostvariti do 15. novembra i u svim UNIQA poslovnicama širom Crne Gore,” navodi se u saopštenju.

Iz UNIQA-e napominju da kada se zbroje svi popusti, klijenti mogu da računaju na ukupan popust i do 50 odsto.

UNIQA će se ove godine pojaviti na Sajmu automobila u partnerstvu sa Porsche leasing-om, tako da će potencijalni klijenti biti u prilici da na jednom mjestu završe finansiranje i ujedno osiguranje svog novog vozila.

Bonus video: