Povrijeđen Baranin: Autom izletio sa kolovoza

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić rekao je "Vijestima" da je Pelinković upravljao automobilom u kojem je bio sam, te da se kretao magistralom, kada je oko 1:50 u Zaljevu izgubio kontrolu nad vozilom iz još neutvrđenih razloga
148 pregleda 1 komentar(a)
policija Crna Gora, Foto: Savo Prelević
policija Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.11.2018. 09:23h

U saobraćajnom udesu koji se dogodio nešto prije dva sata Damir Pelinković (23) iz Bara zadobio je teške tjelesne povrede, ali je van životne opasnosti.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić rekao je "Vijestima" da je Pelinković upravljao automobilom u kojem je bio sam, te da se kretao magistralom, kada je oko 1:50 u Zaljevu izgubio kontrolu nad vozilom iz još neutvrđenih razloga.

"Automobil je izletio sa kolovoza, udario u dva parkirana automobila pored magistrale, a potom u reklamni pano i stub ulične rasvjete. D.P. je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede koje nisu opasne po život, a nakon ukazane prve pomoći u barskoj bolnici, prebačen je u bolnicu u Risnu. Uviđaj su obavili službenici CB Bar po ovlašćenju dežurnog tužioca", rekao je Đurišić.

Bonus video: