TravelSure roming tarifom potpuna kontrola troškova u romingu

159 pregleda 2 komentar(a)
Telenor, Foto: Arhiva Vijesti
Telenor, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 24.07.2015. 10:51h

Kao dio Telenor grupe, jednog od vodećih međunarodnih mobilnih operatora, Telenor Crna Gora iskoristio je prednosti povezanosti na velikom broju tržišta i korisnicima ponudio roming tarifu TravelSure, sa veoma povoljnim cijenama širom svijeta.

"Tarifa TravelSure donosi najpovoljniju cijenu rominga do sada, kao i uvid u potrošnju u svakom trenutku, jednostavnim pozivanjem besplatnog kratkog koda *126#. Na taj način, prvi put u Crnoj Gori, kontrola potrošnje je moguća u realnom vremenu i korisnici mogu da provjeravaju stanje na svom računu bilo gdje i bilo kada", navodi se u saopštenju Telenora.

Telenorovi korisnici, kako se dodaje, mogu da ostvare značajne uštede kada putuju uz iste cijene prema svim mrežama i svim destinacijama, koje su podijeljene u tri zone: Zona 0 (Srbija), Zona 1 (Evropa, Sjeverna Amerika) i Zona 2 (ostatak svijeta).

Korisnici TravelSure roming paketa u Zoni 1 nakon prvog minuta, minut razgovora plaćaju 0,49 eura za odlazne pozive i 0,19 eura za dolazne pozive, dok je cijena minuta razgovora u Zoni 2 1,49 eura za odlazne pozive i 0,39 eura za dolazne pozive.

"Posebna povoljnost je namijenjena korisnicima koji putuju u Srbiju. Oni imaju mogućnost kupovine Dnevnih i Nedjeljnih karata po cijeni od samo 1,5 eura, odnosno 3,5 eura. Dnevna karta omogućava korisnicima da nakon aktivacije do ponoći istog dana imaju besplatne odlazne pozive i besplatan SMS ka Telenor mreži u Crnoj Gori i Srbiji, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i besplatan internet. A ukoliko se opredijele za Nedjeljnu kartu od 3,5 eura, korisnici mogu da u periodu od 7 dana od aktivacije imaju besplatne odlazne pozive i besplatan SMS ka Telenor mreži u Crnoj Gori i Srbiji, besplatne dolazne pozive iz svih mreža, kao i besplatan internet", navodi se u saopštenju.

Dodatne informacije o Telenor roming tarifi TravelSure možete naći OVDJE.

Bonus video: