Od 13. jula na kioscima DVD Maša i Medved u paketiću radosti

Mašine bajke su posebno zanimljive starijoj djeci, jer Maša na veoma originalan i duhovit način „Mašin način“, priča gledaocima i svojim lutkama manje ili više poznate bajke u kojima se djelovi mijenjaju a likovi, njihov izgled i ponašanje smešno su prikazani
99 pregleda 2 komentar(a)
Maša i Medvjed
Maša i Medvjed
Ažurirano: 09.07.2015. 09:48h

Čuli ste za Mašu i Medveda, ruski crtani film koji je osvojio srca djece i roditelja širom svijeta.

Ako nijeste, da vas upoznamo: Maša je izuzetno aktivna djevojčica, koja nema mira i ima bujnu maštu. Medved je veliki i čio momak, koji voli udobnost i tišinu. Nakon njihovog prvog susreta, Medved je uvijek u iščekivanju slijedeće zabave i pustolovine, za koje je Maša veoma darovita!

Poznati crtani film, koji je svoju popularnost stekao na YouTube-u, gdje ima milionske preglede, od sada možete gledati sinhronizovan na našem jeziku i na DVD-ju. Prva sezona od 26 epizoda Maša i Medved i 15 epizoda Mašinih bajki, naći će se na 5 DVD-jeva, a svaki traje 50 min. Uz njih dobijate i edukativni sadržaj namijenjen djeci od 3 do 7 godina. Pored zanimljivih scena iz crtanog filma tu su i naljepnice, koje djeca treba da zalijepe na određeno mjesto i na taj način uz igru i zabavu, savladaju slova, boje, brojeve, oblike i nauče da prepoznaju godišnja doba.

Mašine bajke su posebno zanimljive starijoj djeci, jer Maša na veoma originalan i duhovit način „Mašin način“, priča gledaocima i svojim lutkama manje ili više poznate bajke u kojima se djelovi mijenjaju a likovi, njihov izgled i ponašanje smešno su prikazani. Na kraju svake bajke, Maša daje svoju pouku. Nekad je ona ozbiljna kao u basnama a nekada smiješna, jer je neočekivan takav način shvatanja događaja u bajci što odraslima može pomoći da razumiju drugačije viđenje svijeta i situacija iz ugla djeteta.

Prvi DVD izlazi 13. jula i svakog ponedjeljka, narednih pet nedjelja, moći ćete da uživate u novim epizodama i bajkama. Cijena je 3,5 eura.

Bonus video: