Podgorica: Auto Moto Show počinje u četvrtak

Na izložbi će učestvovati 36 izlagača, zastupnika automobilskih i motociklističkih i nautičkih brendova, i prateće opreme
58 pregleda 0 komentar(a)
Auto Moto Show, Foto: V. Durutović
Auto Moto Show, Foto: V. Durutović
Ažurirano: 21.04.2015. 10:22h

Manifestacija koja je tokom protekle dvije godine pod nazivom Moto show okupljala pretežno motociklističke brendove, ove godine će prerasti u izložbu kojom će dominirati automobili, zatim motocikli i oprema, a svoje mjesto će zauzeti i neki nautički brendovi.

Organizatori kažu da je tome doprinijelo interesovanje kompanija koji u Crnoj Gori distribuiraju proizvode iz ove branše.

"Naišli smo na izvanredan odziv svih brendova, koji su jedva dočekali da predstave najnovije, ali i starije modele podgoričkoj i crnogorskoj publici", kazao nam je Amir Arabelović, PR manifestacije.

Izlagači će svoje proizvode prikazati na ukupnoj površini od 3.000 kvadratnih metara. Radovi na prilagođavanju i opremanju donjeg nivoa garaže u tržnom centru Delta počeli su još prošle sedmice. Svečano otvaranje je zakazano za četvrtak, 23. mart u 11 sati, a na sjamu će učestvovati 36 izlagača.

Tokom četiri dana izložbe u Delti posjetioci će moći da vide ponudu većine automobilskih brendova, ali će ipak biti uskraćeni i za neke vrlo popularne automobile, poput Mercedesovih, Folksvagenovih i Audijevih modela.

Od premijum brendova tu će biti Leksus i BMW grupa, na čijem će se štandu, prema najavama pojaviti i promotivno lice Minija, TV voditelj Ivan Ivanović.

"Planirano je da bude dva segmenta, jedan će biti izložbeni, a drugi edukativno-društveni, u okviru koga će Uprava policije održati predavanja o bezbjednosti u saobraćaju", najavljuje Arabelović.

Pored izložbenih aktivnosti, planiran je i revijalni program, pa će se u subotu održati nadmetanje u sporoj vožnji nazvano "Slow Grand Prix". U tom takmičenju će nastupati vozači motocikala, a pobjednik je onaj koji posljednji stigne na cilj. Manifestacija će imati i društveno odgovorni segment, u okviru koga će motociklisti uručiti prikupljenu pomoć Savezu udruženja paraplegičara Crne Gore.

Auto Moto Show će biti otvoren od 9 do 21 h, a zatvara se u nedjelju u 20h, kada će biti dodijelljene nagrade izlagačima, uz neizostavni izbor za najljepšu hostesu. Ulaznica košta jedan euro.

Bonus video: