Facebook Messenger od sada dostupan i putem weba

Facebook zasad neće ukidati chat na zvaničnoj verziji. U chatu se mogu koristiti slike, stikeri, lajk ikona... isto kao i na mobilnoj verziji, jedino nije moguće slati audio poruke, što je recimo moguće na mobilnoj verziji Messengera
0 komentar(a)
Messenger, Foto: Screenshot
Messenger, Foto: Screenshot
Ažurirano: 09.04.2015. 06:45h

Nakon što su odvojili u zasebnu aplikaciju Messenger na mobilnim uređajima, Facebook je danas objavio i web verziju servisa koja služi samo za jednu stvar - dopisivanje, piše Zimo.

Messengeru možete da pristupate putem čitača web strana, nakon što se prijavite koristeći korisničko ime i lozinku, podatke koje koristite za Facebook.

Zimo piše da Facebook zasad neće ukidati chat na zvaničnoj verziji. U chatu se mogu koristiti slike, stikeri, lajk ikona... isto kao i na mobilnoj verziji, jedino nije moguće slati audio poruke, što je recimo moguće na mobilnoj verziji Messengera.

Messenger omogućava i blokadu pojedinih korisnika, te upravljanje zvukovima u aplikaciji. Ako želite da promijenjate podešavanja privatnosti, Facebook će vas preusmjeriti na zvaničnu stranicu.

Bonus video: