Dobitnicima u nagradnoj igri m:tel-a i Huawei-a uručeni telefoni

Nagradna igra je počela 18. marta i traje do 18. maja i i ima dva nagradna kola
55 pregleda 0 komentar(a)
m:tel nagradna igra, Foto: M:tel
m:tel nagradna igra, Foto: M:tel
Ažurirano: 07.04.2015. 12:15h

U nagranoj igri kompanije m:tel, koja se organizuje u saradnji sa Huawei, mobilne telefone Huawei Ascend Y 100 dobili su Darko Đurović, Nataša Vukadinović i Biljana Šunjević iz Podgorice, Nada Jakovljević iz Kotora, Silvana Franca iz Bijelog Polja i Jevrosima Lazarević iz Herceg Novog.

Kompanija m:tel je u saradnji sa kompanijom Huawei organizovala veliku nagradnu igru za postpaid i prepaid korisnike m:tel-a kao i za nove korisnike, a mnogo nagrada čeka prepaid i postpaid korisnike i to svakog sata, svakog dana, svake sedmice, tokom narednih dva mjeseca.

Poklon dopune svakog sata dobilo je već skoro 500 korisnika.

"Čestitamo svim dobitnicima drugog kruga prvog kola nagradne igre. Ujedno, pozivamo sve postpaid korisnike da do 15. aprila izmire svoja dugovanja, kao i prepaid korisnike da dopune svoj račun sa 5 eura ili više, jer ćemo već 19. aprila izvući prvog dobitnika automobila VW Polo GP 1.2 TSI. Drugog dobitnika znaćemo 19. maja. Ono što našu igru čini posebnom je i da se prepaid račun može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/nagradnog kola, a sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri /nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak", istakla je PR menadžerka m:tel-a Ana Martinović prilikom uručenja nagrada dobitnicima telefona.

Nagradna igra je počela 18. marta i traje do 18. maja i i ima dva nagradna kola. Prvo kolo je trajaće do 18. aprila, dok drugo kolo počinje 19. aprila, a završava se 18. maja.

Bonus video: