PRISTUPAČNIJI KORISNICIMA

Telenor otvorio redizajniranu prodavnicu u Baru

318 pregleda 0 komentar(a)
Telenor Bar, Foto: Telenor
Telenor Bar, Foto: Telenor
Ažurirano: 01.04.2015. 11:44h

Kompanija Telenor otvorila je redizajniranu prodavnicu u Baru, smještenu na adresi Jovana Stojanovića bb, u kojoj će korisnici moći da se upoznaju sa aktuelnim ponudama i prednostima Telenor pametne mreže na interaktivan način.

Kako je saopšteno iz Telenora projekat redizajniranja i otvaranja novih Telenor prodavnica je trajao više od godinu dana i sada su svih 15 prodavnica u 13 crnogorskih gradova, zahvaljujući najsavremenijem dizajnu enterijera postale još pristupačnije mjesto na kojem korisnici mogu dobiti potrebne informacije o najnovijim ponudama i uređajima.

Na otvaranju prodavnice, kojim je označen završetak jednog od najvećih projekata kompanije, izvršni direktor Majkl Malvebo izrazio je posebno zadovoljstvo što od danas i zvanično svaka Telenor prodavnica u Crnoj Gori ima dizajn i uslugu svjetskog kvaliteta.

"Ponosan sam što sam na čelu tima kojem je sve ove godine kvalitet usluge jedan od stubova poslovanja, a direktan kontakt i zadovoljstvo korisnika prioritet. Pored odlične pokrivenosti signalom, Bar je grad koji je pokriven i 4G pametnom mrežom, a uz ponudu pametnih uređaja koju redovno dopunjujemo novim modelima najvećih svjetskih proizvođača mogu da kažem da su naše prodavnice zaista centar dobrih stvari. Siguran sam da će novi ambijent i nova lokacija naše prodavnice prijati i zaposlenima, i da će biti još zadovoljniji svojim radnim okruženjem", kazao je Malvebo.

Korisnici u Baru će među prvima moći da dobiju sve informacije o novoj proljećnoj kampanji koja će obradovati sve postojeće ali i nove postpejd korisnike.

Oni će biti u mogućnosti da od 1. aprila kupe najnovije telefone iz aktuelne ponude na 24 rate bez kamate, izaberu željeni tarifni paket i ostvare dodatni popust u iznosu od 30 odsto na mjesečnu pretplatu.

Dodatno, korisnici koji kupe 4G telefon dobijaju na poklon i dodatnih 1 gigabajt besplatnog 4G interneta u nacionalnom saobraćaju, na mjesečnom nivou u narednih 6 mjeseci.

Više informacija o kampanji možete pronaći OVDJE, a posredstvom sajta od danas se mogu naručiti u pretprodaji najnoviji uređaji - Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge.