Tivat: Održane četvrte "Omladinske igre bez granica"

Prvo mjesto osvojila je ekipa mladih kadeta FK Arsenal, i kao nagradu dobila pehar i vaučer za večeru, druga je bila ekipa školskog broda “Jadran”, dok su trećeplasirani bili učenici OŠ “Drago Milović”
242 pregleda 0 komentar(a)
Omladinske igre Tivat, Foto: Opština Tivat
Omladinske igre Tivat, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 15.11.2018. 14:24h

Četvrte "Omladinske igre bez granica“ održane su danas na šetalištu Pineu Tivtu, u sklopu manifestacije “Novembarski dani”, a u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat.

Prvo mjesto osvojila je ekipa mladih kadeta FK Arsenal, i kao nagradu dobila pehar i vaučer za večeru u jednom tivatskom restoranu. Druga je bila ekipa školskog broda “Jadran”, dok su trećeplasirani bili učenici OŠ “Drago Milović”.

Na gradskoj rivi 12 ekipa takmičilo se u osam disciplina: preskakanje automobilskih guma, trka u vrećama, šutiranje trojki, šutiranje golova/penala i druge.

Sa po šest članova i jednom zamjenom snage su odmjerile ekipe: Komunalno doo, JK Delfin, OŠ Drago Milović, Učenički parlament, FK Arsenal, Knightsbridge school, ŠB Jadran, KK Teodo, SMŠ Mladost, RK Partizan, Muzička škola i Omladinski klub.

Galerija

Bonus video: