Do sada prijavljeno 600 slučajeva savijanja iPhone 6 Plus telefona

Svim korisnicima koji imaju problem sa savijanjem iPhone 6 modela, Apple će refundirati uređaje ukoliko ih reklamiraju u roku od 30 dana
2 komentar(a)
iPhone 6, Foto: Twitter.com
iPhone 6, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 16.12.2014. 07:59h

Za sada ima 600 prijavljenih slučajeva savijanja iPhone 6 Plus telefona, prema podacima sajta oneofthenine.com, koji je specifično kreiran kako bi prikupljao podatke i fotografije od korisnika koji su imali ovaj problem.

Naravno, ovdje nema problema za Apple. Kompanija je do sada isporučila na milione iPhone 6 Plus telefona i pomenutih 600 jedinica koje se savijaju su gotovo irelevantne.

Naravno, nijesu sve od priča na pomenutom sajtu ubjedljive, ali postoje i one koje zaista objašnjavaju način na koji se iPhone 6 savio.

Svakako, sigurno je da postoji i dosta slučajeva koji nijesu prijavljeni, jer ne osjećaju svi potrebu da idu na Internet, kače slike i priče o svojim savijenim telefonima. Iako se radi o potpuno upotrebljivim telefonima, svim korisnicima koji imaju problem sa savijanjem iPhone 6 modela, Apple će refundirati uređaje ukoliko ih reklamiraju u roku od 30 dana.

Bonus video: