Microsoft Dynamics CRM Online sada dostupan i na tržištu Crne Gore

166 pregleda 0 komentar(a)
Microsoft, Foto: Screenshot
Microsoft, Foto: Screenshot
Ažurirano: 17.10.2014. 14:48h

Novo Sales Productivity rješenje koje kombinuje Microsoft Dynamics CRM Online Professional sa Office 365 i Power BI je dostupno i za korisnike u Crnoj Gori, saopšteno je iz kompanije Microsoft.

"Ova moćna kombinacija pruža profesionalnim prodavcima prvorazredne alate za poboljšanje produktivnosti koji besprekorno rade sa poslovnim aplikacijama i tako im omogućavaju da pruže i postignu više. Novo rješenje će se ponuditi korisnicima po promotivnoj cijeni od 65 USD po korisniku mjesečno. Postojećim korisnicima Office 365 je omogućeno da ovaj paket nadograde sa Sales Productivity rješenjem za 45 USD po korisniku mjesečno, što je skoro 50 odsto niže od sličnih ponuda. Ova ponuda je od srijede 15. oktobra dostupna na svim tržištima širom svijeta gde su dostupni i Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 i Power BI, pa tako i na tržištima Srbije i Crne Gore", navodi se u saopštenju kompanije.

Produktivnost je važna komponenta ponude bilo koje poslovne aplikacije, naročito je presudna za prodajne organizacije gdje je neophodno brzo odgovoriti na potrebe klijenata. Kombinujući Microsoft Dynamics CRM Online, poznatog lidera na CRM polju, sa vodećim rješenjem na tržištu po pitanju produktivnosti, Office 365 paketom, Microsoft pruža mogućnost ljudima da rade širom svoje kompanije i izvan nje, direktno sa svojim partnerima i potrošačima. Uvodeći Outlook, Lync, Skype i Yammer u društvenu saradnju sa Microsoft Dynamics CRM Online iskustvom, kompanija omogućava korisnicima istinsku produktivnost u prodaji.

"Značaj kombinovanja moćnih alata za poboljšanje produktivnosti sa poslovnim aplikacijama je nešto po čemu je Microsoft Dynamics poznat – i zaista je to ključ Microsoft strategije“, rekao je Vladimir Ljubibratić, direktor razvoja poslovanja kompanije Extreme.

"Microsoft je napravio proizvode koji besprijekorno rade zajedno od prvog dana, a naša nova ponuda još više olakšava korisnicima da ostvare prednost od kombinacije ovih rješenja: Microsoft Dynamics CRM plus Office 365 plus Power BI je dobitna kombinacija“.

Korisnici već sada uživaju u prednostima koje donosi snaga Microsoft Dynamics CRM Online sa Office 365 i Power BI analitikom. Kompanije radije biraju Microsoft Dynamics CRM Online nego konkurentska rješenja zbog njegove mogućnosti besprijekornog rada sa Office 365 i njegovim intuitivnim korisničkim iskustvom na svjetskom nivou, kao i uvidom u realnom vremenu u alate koji su laki za upotrebu i daju moć korisnicima u pronalaženju potrebnih odgovora.

Olakšan posao distribucije proizvoda

Firma Royal Vet iz Beograda se bavi distribucijom premium hrane, vakcina i ljekova za životinje. Na srpskom tržištu Royal Vet posluje više od deset godina i za to vrijeme firma je postala zastupnik velikih svjetskih kompanija kao što su Royal Canin i Merial. Svoje poslovanje ova firma je orijentisala na saradnju sa drugim firmama – veterinarskim apotekama i ambulantama i pet shopovima kojima distribuira proizvode po narudžbini. Ubrzani rast i razvoj firme kreirao je niz izazova u funkcionisanju preduzeća sa kojim se trebalo boriti svakodnevno. Rukovodstvo Royal Veta je došlo do zaključka da je firmi potreban redizajn procesa, optimizacija načina rada i oslonac u softverskom rješenju koje će podržati te promjene. Kao rešenje odabran je Microsoft Dynamics CRM, a partner u prilagođavanju i implementaciji bila je firma Extreme.

"Sada su sve informacije o našim klijentima dostupne u jednom rješenju i na taj način pomažu ljudima širom kompanije da efikasnije sarađuju“, rekao je Vladimir Hadžić doktor veterinarske medicine i stručni konsultant u Royal Vetu.

"Menadžer iz jedinstvene baze putem određenih kriterijuma identifikuje kupce koje je potrebno posjetiti u narednoj nedjelji i kroz CRM sistem dodjeljuje aktivnosti koje komercijalisti na terenu treba da obave“.

Osnovni cilj kompanije Transagent je isporuka usluge međunarodnog transporta klijentima u dogovorenim rokovima. Oni su odabrali Microsoft Dynamics CRM i Office 365 kako bi pružili svojim zaposlenima aplikacije neophodne u ispunjenju tog cilja. Za kompaniju kao što je Transagent – gdje je iskustvo klijenta sve – Microsoft Dynamics CRM sa Office 365 je osnova njihovog poslovanja.

Bonus video: