Druga Tvitomanija od 12. do 15. juna u Portorožu

Tvitomanija osim edukativnog programa predviđa i neformalna druženja, zabavu i relaksaciju
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2014. 19:45h

Druga regionalna konferencija o društvenim mrežama Tvitomanija biće održana od 12. do 15. juna u u Portorožu, a svi zainteresovani mogu da se registruju na zvaničnoj stranici, najavio je organizator.

Tvitomanija je skup edukativno-zabavnog karaktera. Namijenjena je svim pojedincima, marketinškim i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija, preduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta.

Prošlogodišnja Tvitomanija okupila je više od 500 ljudi u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, a više od 100 predavača je učesnicima pružilo više od 50 sati edukacije o inovacijama koje nam donosi internet.

Tvitomanija osim edukativnog programa predviđa i neformalna druženja, zabavu i relaksaciju, po čemu je ova konferencija široko poznata.

U radu konferencije ucestvovaće predavači - stručnjaci internet komunikacija: Internacionalni online PR stručnjak Dragana Đermanović (SRB), lobista i konsultan Miloš Čirić (SLO), PR stručnjak, specijalista za krizne komunikacije Krešimir Macan (HR); glavni urednik i osnivač portala Netokracija Ivan Brezak Brkan (HR), fotografi Nemanja Maraš (SRB) i Mario Poje (HR), community manager 24sata.hr Bojan Rodik (HR) i mnogi drugi.

U okviru Tvitomanije ove godine će se održati i konferenija "Food Talk" u organizaciji Colur Press Group, kao i svečana dodjela Web Fest nagrada, za koju su prijave u toku.

Najbolji sajtovi iz regiona biće nagrađeni u 12 kategorija: info portal (ograničeno na isključivo web medije), novinski portal (web izdanje dnevnih novina), TV portal, e-commerce, blog - food, blog - fashion, blog - opšte, najbolji sajt po dizajnu, funkcionalnosti, opštem utisku, najbolja digitalna agencija, najbolja digitalna kampanja, najbolje korporativno prisustvo na webu, najbolja mobilna aplikacija.

U saradnji sa firmom Coca-Cola omogućeno je da svako ko se bude prijavio za ovu konferenciju donira jednu fudbalsku loptu nekoj od škola u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: