Aplikacije koje vrijedi isprobati

Ako vam treba nadzor više vozila odjednom, Vehicle Logger | Log Book će vam pomoći da ih sve držite na oku
73 pregleda 3 komentar(a)
Laptop, tablet, smartfon, Foto: Shutterstock
Laptop, tablet, smartfon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.04.2014. 18:36h

Ovih nekoliko aplikacija bi mogle da vam budu zanimljive, korisne i zabavne. Sve su besplatne.

Photolamus. Besplatna aplikacija pomoću koje ćete dobiti savršenu ilustraciju za profil na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili bilo kojoj društvenoj mreži - rukom crtanu karikaturu prema vašoj fotografiji po niskom cijenama.

Multitasking. Besplatna aplikacija pomoću koje možete otvoriti više alata istovremeno. Sastoji se od menija s postavkama, trake sa strane i lebdećih alata. Ako želite da im pristupite, povucite prstom po ekranu udesno. Prozori mogu biti modifikovani na više različitih načina.

FlipBeats. Besplatni player za Android koji obećava profesionalan nivo iskustva slušanja muzike, prilagođen vašim potrebama i željama.

ourUSB. Besplatna aplikacija koja se oslanja na koncept Social Cloud, koji spaja najkorisnije alate za saradnju u društvenim mrežama sa računarstvom u oblaku. Nudi alate za studente i preduzeća, pomoću kojih možete komunicirati, upravljati ličnim podacima, dijeliti ih i raditi kao tim na istoj platformi. Kako je riječ o društvenoj mreži, možete kreirati kontakte i dijeliti informacije u grupama bez posrednika.

Pictorl: Pure Photo Sharing. Besplatna aplikacija koja omogućava dijeljenje i pretraživanje fotografija listanjem, kao u knjizi, možete ih obrađivati, komentarisati , pratiti osobu koja ih je objavila...

Movie Transcript Database. Besplatna aplikacija sa bazom u kojoj je više od deset hiljada filmskih scenarija, od najnovijih blockbustera do onih iz zlatnog doba Holivuda.

Flight in the night sky. Ako želite da uživate u tišini i miru, ovaj besplatni animirani wallpaper pomoći će vam u tome, tako što će vam ponuditi praćenje aviona koji mirno lebdi po noćnom nebu i mjesečini.

Autosleeper Auto power ON-OFF. Besplatna aplikacija koja automatski isključuje i uključuje Android na tabletu povezanim na vozilo kad god ugasite i upalite auto.

Vehicle Logger | Log Book. Ako imate posla sa nadzorom više vozila odjednom, ova će vam besplatna aplikacija pomoći da ih sve držite na oku i pratite podatke poput pređene kilometraže, potrošnje goriva, troškove održavanja, osiguranja, registracije...

PushOut! Igra koju, tvrde njeni autori, stalno nadograđuju i poboljšavaju nalik je poznatoj igri Billiards. Pomoću zlatne lopte treba izgurati sve srebrne, koristeći zakone fizike, s ograničenim brojem udaraca. Besplatna je.

Sparkle Free. Još jedna besplatna igra, u kojoj treba da poslažete kuglice i tako ih uklonite.

Kites. Jeste li ikad poželjeli da preporučite prijateljima super mjesto za odmor ili odličan restoran? S ovom besplatnom aplikacijom možete im ostaviti poruku na određenoj lokaciji, koju će vidjeti kad otvore Kites.

Bonus video: