Huawei P6 za autore najbolje fotografije na temu prijateljstva

Nagradni konkurs počinje danas i traje do 28. februara. Tokom tog perioda jedan fan može da objavi samo jednu fotografiju, koja učestvuje u konkursu
1 komentar(a)
Huawei P6, Foto: Huawei
Huawei P6, Foto: Huawei
Ažurirano: 17.02.2014. 13:39h

Kompanije Mtel i Huawei organizuju foto konkurs za sve fanove Mtelove Facebook stranice, a autor najbolje fotografije će osvojiti telefon Huawei P6, saopšteno je iz Mtela.

Za učešće u nagradnoj igri je dovoljno ulogovati se putem svog FB profila, lajkovati stranicu Mtela i postaviti fotografiju na temu „Pravi prijatelji, pomažu, podržavaju, poklanjaju...kako vi to radite?“.

Nagradni konkurs počinje danas i traje do 28. februara. Tokom tog perioda jedan fan može da objavi samo jednu fotografiju, koja učestvuje u konkursu. Tokom trajanja konkursa učesnik ima mogućnost da obriše svoju fotografiju i da ponovo podijeli drugu.

Svi detalji konkursa objavljeni su na linku Pravila foto konkursa na FB stranici Mtela.

Pobjednika konkursa će proglasiti komisija sastavljena od predstavnika kompanija Mtel i Huawei najkasnije do 5. marta i njegovo ime objaviti na FB stranici Mtela i web stranici www.mtel.me.

Telefon Huawei P6 je tanak, elegantan, ima metalik dizajn i debljine je samo 6.18mm. Dalje karakteristike su da ima mogućnost izrade nevjerovatno lijepog autoportreta - prednja kamera ima 5MP sa modom za uljepšavanje lica, a prednja kamera od 8 MP sa detaljnim makro modom od 4 cm garantuje savršenu sliku. Huawei P6 je nevjerovatno intuitivan – posjeduje emotion UI posljednje generacije sa sigurnosnim unapređenjim.

Bonus video: