Bez većih promjena

Apple na proljeće predstavlja iOS 7.1

Verzija iOS 7.1 neće donijeti nikakve značajne izmjene, piše blog, već stvari koje su se i ranije očekivale od ovakvog unapređenja
0 komentar(a)
Apple, Foto: Beta/AP
Apple, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.02.2019. 13:01h

Kompanija Apple planira da iOS 7.1, novu verziju svog operativnog sistema, predstavi u martu ove godine, objavio je blog 9to5Mac, pozivajući se na svoje dobro obaviještene izvore.

Prva značajna nadogradnja Appleovog operativnog sistema iOS 7 tako bi trebalo da se pojavi ovog proljeća, piše 9to5Mac a prenosi B92.

Verzija iOS 7.1 neće donijeti nikakve značajne izmjene, piše blog, već stvari koje su se i ranije očekivale od ovakvog unapređenja.

To podrazumijeva novi izgled pojedinih aplikacija, poboljšanu aplikaciju za kalendar, nešto veću brzinu i popravljanje ostalih bagova koje su prijavljivali korisnici.

Vrlo je moguće, dodaje 9to5Mac, da Apple novu verziju svog operativnog sistema predstavi na posebnom događaju u martu. Ova kompanija, naime, ima tradiciju otkrivanja noviteta u trećem mjesecu, a šuška se da će tom prilikom glavne zvijezde događaja biti nove generacije Apple TV-a.