Pogledajte istoriju vlastitih aktivnosti na Facebook-u u videu od minut

Projekat, koji su nadgledali brojni timovi unutar kompanije prikazuje 15 „najlajkovanijih“ postova, statusa i životnih trenutaka svakog korisnika uz muziku
4 komentar(a)
Facebook, Foto: Reuters
Facebook, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.02.2014. 18:23h

U Internet godinama, Facebook je poprilično star s obzirom na to da je kompanija proslavila svoj deseti rođendan i pritom pozvala svoje korisnike da se pridruže zabavi uz „Look Back“ video snimke.

Projekat, koji su nadgledali brojni timovi unutar kompanije prikazuje 15 „najlajkovanijih“ postova, statusa i životnih trenutaka svakog korisnika uz muziku.

„Jedna od stvari koje su nas motivisale jeste činjenica da je ovakvo nešto moglo da izvede samo par kompanija i da napravi video za ovoliki broj ljudi“, izjavio je vođa ovog projekta u Facebooku.

Ovom prilikom je i Mark Zakerberg korisnicima poslao poruku:

„Veoma rijetko da imate ovakvu priliku i utičete na toliki broj života, i stalno se podsjećam da svaki dan iskoristim najbolje što mogu i utičem na svijet na najbolji mogući način. Bilo je nevjerovatno gledati vas kako ste koristili naše alate da stvorite pravu zajednicu“.

Video o vlastitoj "istoriji" na Facebooku možete pogledati ovdje (Da biste pogledali video, morate biti ulogovani na vaš FB nalog).

Bonus video: