U susret praznicima, Telenor pripremio niz pogodnosti za korisnike

Neki od telefona koji se mogu kupiti po povoljnim cijenama su Alcatel Idol Mini, HTC One, Nokia Lumia 925, Nokia 301 ili Sony Xperia M
57 pregleda 5 komentar(a)
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.12.2013. 13:53h

Kompanija Telenor je, u susret predstojećim praznicima, pripremila niz pogodnosti za svoje korisnike.

"Svi postpejd korisnici koji kupe telefon i potpišu ili obnove ugovor dobijaju besplatne razgovore i SMS poruke sa izabranom osobom tokom cijele naredne godine. Takođe, sve postpejd korisnike koji potpišu ili obnove ugovor čeka iznenađenje u poslovnici. Novi pripejd korisnici uz kupovinu Telenor kartice kompanija tokom dva mjeseca nagrađuje neograničenim internetom i besplatnim porukama unutar mreže", saopšteno je iz kompanije.

Postojeći pripejd korisnici mogu da aktiviraju „Omiljeni broj“ po cijeni od 0,75 eura za sedam dana neograničenih razgovora i poruka, ili u trajanju od 30 dana za dva eura.

Za svakog novog Internet korisnika kompanija Telenor je pripremila duplo više gigabajta za brzo surfovanje i besplatnu Deezer muziku, servis sa preko 25 miliona pjesama i opcijom preslušavanja muzike i kada korisnik nema pristup Internetu.

U sklopu praznične ponude, samo neki od telefona koji se mogu kupiti po povoljnim cijenama su Alcatel Idol Mini, HTC One, Nokia Lumia 925, Nokia 301 ili Sony Xperia M.

Bonus video: