Google redizajnirao Gmail

Gmail sada omogućava korisnicima da grupišu elektronsku poštu pod različite tabove
90 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2013. 11:54h

Google je izvršio obiman redizajn svog servisa za elektronsku poštu Gmaila i ponudio korisnicima jednostavniji izgled i organizacione alate, kako bi lakše kontrolisali svoje poštansko sanduče.

"Danas je Gmail dobio novo sanduče na desktopu i mobilnim uređajima, što će vam omogućiti da imate kontrolu na jednostavan način i uz laku organizaciju", saopštio je proizvodni menadžer Googlea Itamar Gilad.

Gmail sada omogućava korisnicima da grupišu elektronsku poštu pod različite tabove.

"Jednostavno birate koju kategoriju želite i vaše sanduče se organizuje na način koji vam omogućava da vidite šta je novo i odlučite koji e-mail želite da pročitate i kada", naveo je Gilad.

Korisnici mogu da odaberu za prikaz u sandučetu svih pet tabova ili nijedan i da jednostavno "prevlače" poruke iz jednog taba u drugi. Kontakte je moguće razvrstavati po tabovima, a moguće ih je i zadržati u primarnom tabu.

Gilad je obećao da će korisnici kojima se u prvom trenutku ne dopadne novi izgled Gmaila moći jednostavno da se vrate na klasičan izgled komandom sa opcionog menija.

Google će uvesti izmjene u Gmail postepeno na desktop, Android i iOS verzije operativnih sistema u narednih nekoliko sedmica.

Galerija

Bonus video: