Do savršenog engleskog izgovora sa Soundz aplikacijom

Iz kompanije najavljuju da će uskoro biti dostupna i iOS verzija aplikacije
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2013. 15:19h

Windows Store, Microsoft prodavnica aplikacija, odnedavno je bogatiji za aplikaciju zahvaljujući kojoj će korisnici moći da uče engleski jezik. Aplikacija Saundz App, kreirana je da korisnicima čiji maternji jezik nije engleski pomogne u pravilnom izgovaranju.

Aplikacija kroz 37 poglavlja i 161 lekciju, sa preko 400 riječi sa ilustracijama i definicijama, donosi uslugu sistematičnog podučavanja pravilnom izgovoru i akcentovanju riječi na sličan način na koji je izgovaranje riječi regulisano pravilima našeg jezika.

Istovremeno, pored pravilnog izgovora, korisnici su u prilici da usvoje i ispravan način akcentovanja riječi što je do sada predstavljalo jednu od najvećih prepreka u sporazumijevanju između ljudi kojima engleski nije i onih kojima engleski jeste maternji jezik, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Microsoft.

Aplikacija može biti pokrenuta na mobilnim i desktop uređajima koje pokreće Windows 8 OS. Iz kompanije najavljuju da će uskoro biti dostupna i iOS verzija aplikacije.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Bonus video: