Novi Office od sjutra dostupan i u Crnoj Gori

"Novi Office 365 je daleko više od samo nove generacije ovog paketa za kancelarijsko poslovanje i prije se može nazvati ponovo kreiranim Officeom"
1 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2013. 14:42h

Nakon što su globalno predstavljeni ranije ove godine, Office 365 Home Premium i Office 365 za poslovanje, od sjutra će biti dostupni i u Crnoj Gori, saopšteno je iz crnogorske kancelarije Microsofta.

"Novi Office, kreiran je sa ciljem da odgovori na potrebe rastućih obaveza bilo na poslu ili u domaćinstvu tako što će korisnicima omogućiti pristup podacima u svakom trenutku, bez obzira na mjesto gde se nalaze ili uređaj sa kojeg im pristupaju", navodi se u saopštenju.

Nova ponuda za kućne korisnike Office 365 Home Premium obuhvata kompletan set najnovijih Office aplikacija (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access ) kojima se zahvaljujući Cloudu, pomoću jednog naloga može pristupiti sa do 5 različitih uređaja uključujući i Windows tablet uređaje, PC i Mac. U okviru paketa koji godišnje staje 99,99 američkih dolara, odnosno 8,34 dolara mjesečno, nalazi se i SkyDrive, baš kao i usluge Skype poziva.

Microsoft Office 365 za poslovanje, do danas najkompletnija Microsoft Office Cloud usluga, ima nove funkcije i prilagođena je potrebama i budžetu malih, srednjih i velikih organizacija. Pored nadogradnji za Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint online usluge, poslovni korisnici sada mogu dobiti potpuni Office 365 sa kojim su već upoznati, i to do pet uređaja, isporučenih, kao i uvjek, sa neprekidno unapređivanim Cloud servisom. Istovremeno, kompanija Microsoft Crna Gora je predstavila i unaprijeđene verzije tradicionalnog Office paketa pod imenom: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 i Office Professional 2013.

"Novi Office 365 je daleko više od samo nove generacije ovog paketa za kancelarijsko poslovanje i prije se može nazvati ponovo kreiranim Officeom, sada kao servisu baziranom na Cloudu sa svim Office aplikacijama koje korisnici već poznaju i vole”, kazao je generalni direktor Microsofta u Crnoj Gori, Oliver Obradović, dodavši da moćna Cloud platforma predstavlja osnovu za razvoj svih budućih proizvoda koje će ova kompanija lansirati.

"Na globalnom tržištu će se uskoro pojaviti brojna unapređenja kao i nove usluge za Cloud čime ćemo prekinuti tradiciju trogodišnjeg ciklusa prilikom predstavljanja novina za Office. Sada će sve nove usluge i mogućnosti za pretplatnike biti dostupne čim budu gotove, bez oduzimanja vremena za nadogradnju, a o čemu će biti blagovremeno obaviješteni. Osnovni razlog za ovakav potez naše kompanije je činjenica da se potrebe korisnika mijenjaju veoma brzo, pa je samim tim izuzetno važno da se i Office 365 mijenja uporedo sa njima”, kazao je Vuk Vukašinović, direktor prodaje Microsofta Crna Gora.

Bonus video: