Mogu li crnogorski forskveraši do Super Swarm bedža?

Događaj će biti organizovan u podgoričkom iPad kafeu 2, 16. aprila, od 21 sat
4 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2013. 07:18h

Ove godine, korisnici Foursquare mreže u Crnoj Gori će pokušati da osvoje Super Swarm bedž, za koji je potrebno 250 čekiranja u roku od tri sata.

Super Swarm misija će biti organizovana u podgoričkom iPad kafeu 2, na Bulevaru svetog Petra Cetinskog, večeras od 21 sat.

Na događaj su dobrodošli i oni koji nemaju otvoren nalog na Foursquare društvenoj mreži, organizatori poručuju da se nalog može otvoriti i na licu mjesta.

Korisnici bi trebalo da ponesu pametne mobilne telefone kako bi se svi zajedno čekirali na jednom mjestu i na taj način osvojili Super Swarm bedž na Foursquare mreži.

Foursquare day se različito obilježava u svakoj zajednici. U nekima se organizuju žurke, neki imaju predavanja...

Foursquare je relativno mlada društvena mreža bazirana na praćenju lokacija članova mreže putem aplikacije instalirane na mobilnom uređaju korisnika. Usluga radi isključivo s uređajima koji imaju GPS funkcionalnost što su u današnje vrijeme svi pametni uređaji.

Na događaj su dobrodošli i oni koji nemaju otvoren nalog na Foursquare društvenoj mreži

Korisnici putem čekiranja (check-in) na raznim lokacijama osim što informišu prijatelje gdje se nalaze, ujedno sakupljaju i bodove, otključavaju “značke”, komentarišu kako im se nešto sviđa, mogu da napišu kratku recenziju i prilože fotografiju, ostave savjete drugim korisnicima, a mogu da učestvuju i u posebnim promotivnim akcijama i osvojiti nagrade.

Foursquare je tokom protekle godine postao prilično popularan među crnogorskim korisnicima.

Lani je prvi put u Crnoj Gori proslavljen Foursquare day (Svjetski dan Foursquarea), kada je osvojen Swarm bedž, za koji je potrebno 50 čekiranja na jednom mjestu.

Uspješno prvo crnogorsko Foursquare okupljanje >>>

Foursquare kao šansa za biznis: Najviše prijava iz Podgorice i sa primorja >>>

Ljetos je realizovan zajednički projekat UNDP kancelarije u Crnoj Gori i Digitalizuj.Me pokreta - Foursquare za razvoj sjevera, čiji je cilj popularizacija turističkih potencijala sjevera Crne Gore putem te društvene mreže.

U protekloj godini i crnogorske firme su počele da shvataju značaj Foursquare mreže za biznis, pa tako La mia casa, distributer brendova Salt & Pepper, Nef-Nef, Brilliant i Viokef za Crnu Goru, nudi brojne povoljnosti za sve korisnike koji se često čekiraju u njihovoj prodavnici. Osim toga, i Prva Banka Crne Gore je sve svoje lokacije, njih 57 označila prvenstveno zbog turista i svih onih koji preko pametnih telefona žele naći banku ili bankomat.

Tvitove o Foursquare Day-u, kao i utiske sa večerašnjeg okupljanja možete pratiti i na Twitteru, hastag je #4SQDayMne

Bonus video: