Preuzmite i među prvima probajte Facebook Home

"Probao Facebook Home i ne vidim zašto bi iko to instalirao na svoj telefon. Otežava pristup svemu sem FB feedu. Arogantno urađeno"
0 komentar(a)
Facebook Home, Foto: Modaco.com
Facebook Home, Foto: Modaco.com
Ažurirano: 09.04.2013. 08:22h

Na Internetu se pojavila verzija Facebook Home Pre-Relase Builda čije APK datoteke možete preuzeti, piše Tehnologija.me

Facebook je objavio kako će 12. aprila omogućiti preuzimanje svog novog launchera Facebook Home i to za limitirani broj uređaja. Facebook Home će tog datuma biti dostupan za HTC One X, Samsung Galaxy S III i Samsung Galaxy Note II, a nešto kasnije bi se trebale pojaviti i verzije za Samsung Galaxy S 4 i HTC One, dok u ovom trenutku nije jasno hoće li se FB Home (i kada) pojaviti i za pametne telefone drugih modela i proizvođača.

Za sve one koji nemaju strpljenja da čekaju službeni početak isporuke pobrinuo se portal MoDaCo, koji je ponudio preuzimanje pre-release build verzije aplikacije, a dolazi u 3 APK datoteke koje možete preuzeti (na sopstvenu odgovornost).

Ako se odlučite da ovo isprobate, prethodno uklonite Facebook aplikaciju sa svojeg uređaja.

Facebook Home preuzmite OVDJE.

Netokracija.com je juče objavila i prve reakcije korisnika na Facebook Home.

"Probao Facebook Home i ne vidim zašto bi iko to instalirao na svoj telefon. Otežava pristup svemu sem FB feedu. Arogantno urađeno", napisao je Nikola Jovanović.

"Instalirao Facebook Home. I dalje ne znam zasto bi to neko koristio. I na Noteu 2 ima lag u draweru", kaže Krunoslav Tomašević.

Bonus video: