Kako biste sve mogli da koristite Google naočare

Maks Vud namjerava da poboljša bezbjednost i efikasnost vatrogacasa, pa bi pomoću naočara vatrogasci planirali rute, izbjegavali opasna područja...
2 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2013. 17:22h

Google Glass naočare se očekuju sa nestrpljenjem, a neki su već imali priliku da ih dobiju, odnosno kupe po cijeni od 1.500 dolara.

Google je pokrenuo kampanju #ifihadglass gdje su korisnici morali da opišu za šta bi koristili te naočare. Izbor je sveden na šest kandidata, pročitajte njihove razloge

Sara Hil radi u mreži ratnih veretana, a naočare želi da iskoristi u bolnici, kako bi veterani Drugog svjetskog rata imali prilike da vide ratne spomenike prije nego što umru.

Heršel Tagap se bavi održavanjem društvenih mreža za restorane Tom Daglas, a naočarama bi pokazao ljudima kako izgleda gužva u restoranu subotom naveče.

Šenon Roni želi da pokaže svojoj baki koja je rođena u Japanu kako izgleda njihova zemlja, a da starica pritom ne mora da napušta kuću.

Dejvid Moriarti radi u bolnici i želi da Google naočare primijeni na pacijentima. Ljekari bi ih, kako je zamislio, koristili da bi snimali podatke i slike i više se fokusirali na pacijente, a manje na papirologiju.

Entoni Braun je čuvar u zološkom vrtu i njegova je želja da, koristeći Google naočare, pokaže kako izgleda njegov posao i druženje sa pingvinima.

Maks Vud namjerava da poboljša bezbjednost i efikasnost vatrogacasa, pa bi pomoću naočara vatrogasci planirali rute, izbjegavali opasna područja...

Bonus video: