Lakša komunikacija: Facebook uvodi opciju reply u komentarima

Nakon mjeseci testiranja, društvena mreža ima za cilj da olakša komunikaciju kroz ovu opciju. Odgovori će biti objavljeni pod svakim komentarom pojedinačno
70 pregleda 1 komentar(a)
Fejsbuk, Facebook, Foto: Shutterstock.com
Fejsbuk, Facebook, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.03.2013. 08:35h

Facebook je dodao novu opciju u komentarima tako da korisnici konačno mogu direktno odgovoriti na komentar koji je ostavljen na njihovoj stranici.

Nakon mjeseci testiranja, društvena mreža ima za cilj da olakša komunikaciju kroz ovu opciju. Odgovori će biti objavljeni pod svakim komentarom pojedinačno.

Takođe, biće dat prioritet komentarima na osnovu angažmana, pa će najaktivniji i najpopularniji biti na vrhu, prenose agencije. To će biti posebno korisno na profilima koji imaju hiljade onih koji ih prate.

"Promjene će omogućiti da direktno komunicirate sa pojedinim fanovima. Uz to, stavljanjem aktivnih i popularnih komentara na vrh omogućavamo posjetiocima neke stranice da vide ono najbolje i najaktuelnije", poručili su iz Facebooka.

Za sada, promjene će funkcionisati samo na Facebook stranicama, a ne i na profilima. Facebook će omogućiti da ove opcije mogu koristiti svi korisnici sa više od 10.000 fanova do 10. jula, ali je ostavljena i mogućnost da se one isključe ukoliko ih korisnik ne želi. U budućnosti će ove opcije biti omogućene i na Facebookvim aplikacijama za mobilne telefone.

Bonus video: