U Paladi otvoren CKB iCentar: iPadovi i internet za studente

“Ovo je prva takva internet poslovna jednica naše Banke sa oznakom CKB iCentar namijenjena, prije svega mladima i studentima“
3 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2012. 15:10h

Crnogorska komercijalna banka je u poslovnici u Tržnom centru “Palada” u Podgorici otvorila iCentar, namijenjen prije svega mlađoj populaciji, koja ima potrebu za stalnim korišćenjem interneta.

Studentima i mladima su na raspologanju najsavremeniji uređaji, novi iPadovi koji omogućavaju, ne samo brzu pretragu Safari web browsera, već će zajedno sa partnerom CKB-a , kompanijom Fleka, studenti moći da koriste i različite benefite koje im omogućava Mosquito aplikacija. Putem Mosquito aplikacije je, pored ostalog, moguća online kupovina karata za različite događaje. Zasad je moguća kupovina ulaznica za Zetski dom na Cetinju, Crnogorsko narodno pozorište u Podgorici, a planirana je online prodaja za galerije, sportske utakmice...

Korisnicima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi signal u poslovnoj jedinici uz pomoć besplatnih kodova koje mogu preuzeti kod zaposlenih banke. Kodovi su validni 30 minuta.

“Ovo je prva takva internet poslovna jednica naše Banke sa oznakom CKB iCentar namijenjena, prije svega mladima i studentima“, navode u CKB.

CKB je ovu aktivnost organizovala u okviru Nedjelje štednje.

Bonus video: