Seljak.me u konkurenciji za najbolju inovativnu ideju

Sajt Seljak.me pruža poljoprivrednim proizvođačima da na brz i efikasan način prodaju svoja poljoprivredna dobra a takođe i kupcima nudi uvid u ponudu domaćih proizvoda na tržištu
244 pregleda 0 komentar(a)
Seljak, Foto: Printscreen
Seljak, Foto: Printscreen
Ažurirano: 21.05.2018. 11:24h

U toku je StartSmart challenge gdje se biraju najbolje inovativne ideje iz Makedonije, Turkse, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. U svakoj zemlji je odabrano 5 finalista koji se takmiče za nagradu.

Jedan od projekata koji je ušao u finale iz Crne Gore je i projekat Seljak.me.

Sajt Seljak.me pruža poljoprivrednim proizvođačima da na brz i efikasan način prodaju svoja poljoprivredna dobra a takođe i kupcima nudi uvid u ponudu domaćih proizvoda na tržištu. Cilj ovog projekta je da se poljoprivrednicima omogući jednostavnije funkcionisanje na tržištu i smanji utrošeno vrijeme namijenjeno promociji njihovih proizvoda bilo da je to stoka, mehanizacija, sadni materijal ili gotovi proizvod.

Poljoprivrednici su studb svakog drušva i bez njihovih proizvoda nijedan drugi posao ne bi mogao da počne jer ono što nam je svima najvažnije u životu je hrana. Bez kvalitetne domaće hrane teško da možemo da pričamo o zdravlju i zdravom načinu života. Stoga svaka pomoć i podrška poljoprivrednicima je značajna ne samo njima već i svim članovima društva.

Glasanje traje još 7 dana.

OVDJE možete glasati.

Bonus video: